Sneaky Proof

Sneaky Proof

5.190 Ft

A Sneaky Proof Protective Spray egy prémium nanovédő spray, amely hatással van az eső, a foltok és a víz számára kalapok, cipők, kiegészítők és ruházat számára. A rendkívül tartós szerkezet láthatatlan, légies, gyors hatékonyságú és magában foglalja a super nano technológiát.

Többek között a Sneaky Proof Protective Spray vízbázisú, környezetbarát és nem veszélyes – ez a termék nem aeroszol alapú.

A termékben található szerkezet tartós védelmet nyújt és mindenféle anyaghoz, például velúrhoz, nubukhoz, bőrhez, szintetikus anyagokhoz és vászonhoz alkalmazható. Ha arra gondolsz, hogyan működik ez a termék a piacon lévő más termékekkel összehasonlítva, akkor biztosíthatjuk Önöket, hogy ugyanolyan jól működik, ha nem is jobb.

Készült Angliában.
Tartalom: 275 ml

Cikkszám: 006 Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

A Sneaky Proof vízriasztó hatású adagolóban található termék. Kifejezetten arra tervezték, hogy nagyon lélegző vízhatlan felületet biztosítson minden típusú cipő, kalap, kiegészítők és ruházat számára. Mindenféle anyagon használható, beleértve a velúr, a nubukbőr, a bőr, a vászon és a szintetikus bőr.

Megközelítés:

  1. Permetezzen az oldatot közvetlenül a tárgyára, amíg nedves lesz. Győződjön meg arról, hogy a kezelendő cikkek tisztaak és nem tartalmaznak szennyeződést vagy port a felületen, mivel ez csökkentheti a hatékonyságot,
  2. A felesleges nedvesség eltávolításához használjon tiszta ruhát. 3. Használat előtt hagyja, hogy a tárgy megszáradjon

Figyelem: Használat előtt mindig tesztelje a terméket egy észrevétlen felületen, mivel egyes anyagok nem mindig tartalmaznak színkódot. A termék teljesítménye az anyagtól függően változik. Tartsa távol gyermekektől. Csak az utasításoknak megfelelően használja. Kerülje a bőrrel vagy szemmel való érintkezést.

Érdekelhetnek még…