Sneaky Cleaner

Sneaky Cleaner

3.490 Ft

A Cleaner prémium mélytisztító megoldás cipőire, tornacipőjére és sétálócipőjére.

Használjon szivattyút habosító tisztító oldat létrehozásához. Vigye fel közvetlenül a cipőre, nem kell vízzel keverni. A nagy sörtésű kefe rendkívül hatásos a foltokra, és alkalmas a szennyeződések eltávolítására a finom szövetből. Szuper finom mikroszálas kendő ideális a törlésre. Minden típusú anyaghoz használható, beleértve a velúr, a nubuk, a bőr, a szintetikus anyagok és a vászon anyagát.

Készült Angliában.
Tartalom: 150 ml

Cikkszám: 004 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A Sneaky Cleaner eszköz a cipő mély tisztításához. Mindenféle anyagon dolgozik, beleértve a velúr, a nubukbőr, a lakkozott bőr, a szintetikus bőr és a vászon anyagát is. Ez egy önhabosító megoldás, amely ideális az univerzális használatra.

Megközelítés:

  1. Távolítsa el a cipőfűzőket,
  2. Vigyen fel egy kis habot a cipőre,
  3. Használjon puha kefét vagy szivacsot, és óvatosan kavarja,
  4. Használjon tiszta ruhát a törmelék eltávolításához és a cipő szárításához,
  5. Ismételje meg az eljárást az ujjlenyomatok eltávolításához.

Figyelem: Használat előtt mindig tesztelje a terméket egy észrevétlen felületen. Néhány anyag, beleértve a velúr, folyadékkal érintkezve is kiszivároghat. Tisztításkor töltse ki az egész alkatrészt, hogy elkerülje az egyenetlen színt és a víznyomokat. Tartsa távol gyermekektől. Ha bőrirritáció lép fel, azonnal hagyja abba a termék használatát. Biztonsági adatlap kérésre elérhető. <5% nemionos felületaktív anyagok, tartósítószer (1,2-benzizotiazol-3 (2H) -ONE, 2-metil-2H-izotiazol-3-ONE). Felelős a vízen alapuló környezetért.

 

További információk

Tömeg 100 g
Méretek 4 × 4 × 8 cm

Érdekelhetnek még…