Sneaky Spray

Sneaky Spray

3.490 Ft

A Sneaky Protective Spray egy prémium spray, amely célja a cipő eső, foltok és víz elleni védelme. A rendkívül tartós szerkezet láthatatlan, légies, gyors hatékonyságú és magában foglalja a super nano technológiát.

A termék összetétele tartós védelmet nyújt és minden típusú anyaghoz, például velúr, nubuk, bőr, szintetikus anyagok és vászon készítéséhez használható. Ha érdekli, hogy ez a termék hogyan működik a piacon lévő más termékekhez képest, biztosíthatjuk Önöket, hogy ugyanolyan jól működik, ha nem is jobb, és fél áron!

Készült Angliában.
Tartalom: 200 ml

Cikkszám: 001 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A Sneaky Spray egy univerzális impregnáló termék. Mindenféle anyagon dolgozik, beleértve a bőrt, irha, nubuk-bőrt, szintetikus bőrt és a vászont. Láthatatlan és lélegző védőréteget biztosít a cipőjéhez, ruházatához és kiegészítőihez.

Megközelítés:

  1. A cipő kezelése előtt mindig tisztítsa meg és szárítsa meg. A por és a szennyezés csökkenti a kompozíció hatékonyságát. Csak jól szellőztetett helyen használja.
  2. Megfelelően rázza meg a terméket, majd permetezzen rá a felületre 10-15 cm távolságból. Ellenőrizze, hogy a cipő teljesen be van-e borítva az oldattal.
  3. Hagyjuk száradni 15 percig.
  4. Ismételje meg a 2-3 lépést. A legjobb eredmény elérése 4 óra.

Jogi nyilatkozat: Használat előtt mindig tesztelje a terméket egy láthatatlan cipőfelületen. A termék teljesítménye az anyagtól függően változik. A Sneaky Brand nem felelős a cipőjének felhasználásáért, a felhasznált termék mennyiségéért, sem a károsodásért, amely közvetlenül vagy közvetve a használatából származhat.

Veszély: Fokozottan tűzveszélyes aeroszol. Nyomás alatt álló tartály: Melegítéskor felrobbanhat. Bőrirritációt okoz. Álmosságot vagy szédülést okozhat. Ártalmas a vízi környezetre, hosszan tartó károsodást okoz. Hőtől, forró felületektől, szikraktól, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne permetezzen nyílt tűzre vagy más gyújtóforrásra. Ne szúrja át és ne tegye ki tűznek, még használat után sem. Csak szabadban vagy jól szellőző helyen használja. Kerülje a környezetbe jutást. Belégzés: Vigye az embert friss levegőre és megfelelő helyzetbe a légzéshez. Ha rosszul érzi magát, hívjon fel egy mérgezés-ellenőrző központot vagy orvosát. Bőrirritáció esetén: orvoshoz kell fordulni. Védje napfénytől. Ne tegye ki 50 ° C / 122 ° F-ot meghaladó hőmérsékletnek. A tartalmat / tartályt a vonatkozó nemzeti előírások szerint kell ártalmatlanítani. Tartsa távol gyermekektől. A keletkező gőzt / permetet nem szabad belélegezni. Viseljen védőkesztyűt. Az ismételt expozíció száraz bőrt vagy repedést okozhat. Csak az utasításoknak megfelelően használja. Szénhidrogén hajtóanyagot, dimetil-étert, heptánt tartalmaz.

 

További információk

Tömeg 100 g
Méretek 4 × 4 × 20 cm

Érdekelhetnek még…