Az áruk visszaküldése

//Az áruk visszaküldése
Az áruk visszaküldése 2019-11-04T21:15:57+01:00

Ön felmondhatja az adásvételi szerződést, anélkül, hogy bármiféle indokot megnevezne az Art. 7. és azt követő bekezdések Törvény 102/2014 Z.z. a távértékesítésben történő fogyasztóvédelemről, az áruk kézhezvételétől számított 14 napon belül. Ennek sértetlennek, felhasználatlannak és címkével kell rendelkeznie.

A csomagba az árukkal együtt csomagoljuk az elállási szerződést is. Az űrlapon utasításokat talál az áruk visszaküldése esetén a további lépésekhez. Ön dönti el, hogy visszatérítést választ, vagy szeretné-e az árut cserélni másikra. Pénzét visszatérítjük (legkésőbb a visszaküldött áruk kézhezvételét követő 14 napon belül) vagy indokolatlan késedelem nélkül elküldjük Önnek más árut. Ha hitelkártyával fizettek online, akkor visszatérítjük hitelkártyáját.

Sajnos, mivel azt akarjuk, hogy áraink a piacon a legalacsonyabbak között legyenek, nem nyújtunk visszatérési szolgáltatást, sem visszatérítést a szállításhoz, sem a megrendelés visszatérítéseit. Felhívjuk figyelmét, hogy az áruk visszaküldéséért a vásárlóink ​​felelnek, ezért győződjön meg arról, hogy a visszaküldött árukat megfelelően csomagolják és a megfelelő címre szállítják.

További információ itt található: Általános Szerződési Feltételek.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a +421 917 868 487 telefonszámon, munkanapokon 9:00 és 17:00 között, vagy e-mailben az info@sneakybrand.hu címre.