Sneaky Cleaning Kit

/, Termékek SNEAKY/Sneaky Cleaning Kit

Sneaky Cleaning Kit

5.990 Ft

A Sneaky Cleaning Kit prémium mélytisztító megoldás cipőire, tornacipőjére és sétálócipőjére.

Használjon szivattyút habosító tisztító oldat létrehozásához. Vigye fel közvetlenül a cipőre, nem kell vízzel keverni. A nagy sörtésű kefe rendkívül hatásos a foltokra, és alkalmas a szennyeződések eltávolítására a finom szövetből. Szuper finom mikroszálas kendő ideális a törlésre.

Minden típusú anyaghoz használható, beleértve a velúr, a nubuk, a bőr, a szintetikus anyagok és a vászon anyagát.

Cikkszám: 010 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A Sneaky Cleaning Kit egy komplett megoldás a cipő tisztítására és friss állapotban tartására! A készlet tartalmaz egy önhabosító tisztítószert, egy nagy prémium tisztítókefét és egy mikroszálas kendőt. A készlet felhasználható mindenféle cipő és anyag tisztítására. Bőr, velúr, nubuk bőr, vászon, szövet, szintetikus szövet, gumi és habtalp külső felületén működik.

Megközelítés:

  1. Távolítsa el a cipőfűzőket,
  2. Vigyen fel egy kis habot a cipőre,
  3. Használjon puha kefét vagy szivacsot, és óvatosan kavarja,
  4. Használjon tiszta ruhát a törmelék eltávolításához és a cipő szárításához,
  5. Ismételje meg az eljárást az ujjlenyomatok eltávolításához.

Figyelem: Használat előtt mindig tesztelje a terméket egy észrevétlen felületen. Néhány anyag, beleértve a velúr, folyadékkal érintkezve is kiszivároghat. Tisztításkor töltse ki az egész alkatrészt, hogy elkerülje az egyenetlen színt és a víznyomokat. Tartsa távol gyermekektől. Ha bőrirritáció lép fel, azonnal hagyja abba a termék használatát. Biztonsági adatlap kérésre elérhető. <5% nemionos felületaktív anyagok, tartósítószer (1,2-benzizotiazol-3 (2H) -ONE, 2-metil-2H-izotiazol-3-ONE). A termék vízen alapul, ezért környezetbarát.

További információk

Tömeg 200 g
Méretek 16 × 10 × 10 cm

Érdekelhetnek még…