Sneaky Eraser

3.490 Ft

A cipők irha és a nubuk tisztítókészlet a velúr, a nubuk és a gumi talp / talp cipő tisztítására szolgál. Ez az egyedülálló tisztítókészlet ideális finom velúr és nubuk felsőkhez. Ez a tisztítókészlet kristályos gumit tartalmaz, amely eltávolítja a szennyeződést a velúr és a nubuk szálakból. A kefén található egyedi sörték visszaállíthatják a velúr és a nubuk eredeti állapotát.

Visszaállítja a fehér színű gumi lábujjakat és talpakat, amint azt az Adidas Superstar cipők és a Vans cipők megtalálják. A kompakt tisztítókészlet ideális utazáshoz.

Készült Angliában.

Leírás

A Sneaky Eraser vegytisztítókészlet a szennyeződések és a foltok eltávolításához a cipőjén. Működnek a velúr és a nubuk bőrön, és fantasztikusan is eltávolítja a foltokat a gumi talpból, a lábujjcipőből és a héjjal szembeni hegyekből! Kompakt méretének köszönhetően kiváló tisztítószer utazáshoz.

Velúr és nubuk bőr esetén:

  1. Ecsettel távolítsa el a száraz szennyeződéseket a szövet felületéről,
  2. Óvatosan használja a gumi szélét a foltok vagy az ujjlenyomatok eltávolításához,
  3. Ecsettel távolítsa el a felesleges szennyeződéseket és tisztítsa meg az anyagot,
  4. Makacs foltok vagy ujjlenyomatok esetén ismételje meg az eljárást.

A talp megtisztítása:

  1. Radírral távolítsa el a foltokat a gumi talpából, a lábujjakból vagy a lábujjakból,
  2. Ecsettel távolítsa el a felesleges szennyeződéseket.

Figyelem: Használat előtt mindig tesztelje a terméket egy észrevétlen felületen. Kerülje a túlzott vagy hosszan tartó gumírozást, mivel ez károsíthatja a felületet. Tartsa távol gyermekektől.

További információk

Tömeg 100 g
Méretek 8 × 4 × 8 cm

Érdekelhetnek még…