Suede és nubuck tisztítókészlet

/Suede és nubuck tisztítókészlet

A cipők irha és a nubuk tisztítókészlet célja a velúr, a nubuk és a gumi talp / talp tisztítása a cipőn. Ez az egyedülálló tisztítókészlet ideális finom velúr és nubuk felsőkhez. Ez a tisztítókészlet kristályos gumit tartalmaz, amely eltávolítja a szennyeződést a velúr és a nubuk szálakból.

  • Sneaky Complete Shoe Cleaning Kit Sneaky Complete Shoe Cleaning Kit
    Prémium tisztító csomag, amely a következő termékeket tartalmazza: 1x védő spray 1x cipőfrissítő 1x tisztítókendők 1x cipőtisztító 1x velúr, nubuk és gumi talp tisztító készlet Nagyszerű ajándék az emberek számára, akik nem akarnak külön vásárolni termékeket.
  • Sneaky Eraser – Čistiaca sada na semiš a nubuck Sneaky Eraser – Čistiaca sada na semiš a nubuck

    Sneaky Eraser

    3.490 Ft
    A cipők irha és a nubuk tisztítókészlet a velúr, a nubuk és a gumi talp / talp cipő tisztítására szolgál. Ez az egyedülálló tisztítókészlet ideális finom velúr és nubuk felsőkhez. Ez a tisztítókészlet kristályos gumit tartalmaz, amely eltávolítja a szennyeződést a velúr és a nubuk szálakból. A kefén található egyedi sörték visszaállíthatják a velúr és a nubuk eredeti állapotát. Visszaállítja a fehér színű gumi lábujjakat és talpakat, amint azt az Adidas Superstar cipők és a Vans cipők megtalálják. A kompakt tisztítókészlet ideális utazáshoz. Készült Angliában.