Cipőruhák

/Cipőruhák

A cipők, a cipő-törlők prémium kétoldalas törlőkendők, amelyek célja a cipő, a cipő és a séta cipő tisztítása. Mindegyik ruha egyik oldalán kinyúló gumi kiemelkedések vannak, amelyek elősegítik a szennyeződések eltávolítását és tisztítását. A másik oldal sima és célja a cipő külső részének finoman megtisztítása és törlése.

 • Sneaky utierky na topánky Sneaky utierky na topánky

  Sneaky Wipes

  2.590 Ft
  A cipők, a cipő-törlők prémium kétoldalas törlőkendők, amelyek célja a cipő, a cipő és a séta cipő tisztítása. Mindegyik ruha egyik oldalán kinyúló gumi kiemelkedések vannak, amelyek elősegítik a szennyeződések eltávolítását és tisztítását. A másik oldal sima és célja a cipő külső részének finoman megtisztítása és törlése. A cipőszövet-pattanások praktikusak, beleférnek a zsebébe, ezért ideálisak kültéri vagy utazási használatra. Ezek a cipőtisztítók a leghatékonyabbak a piacon, és tartalmaznak egy tisztítóoldatot, amely nagyon hatékony a foltok tisztításához. 93% -ban biológiailag lebontható anyag. 12 különálló törülköző egy csomagban. Egy törülköző hozzávetőleges méretei 20 x 21 cm
 • Sneaky Complete Shoe Cleaning Kit Sneaky Complete Shoe Cleaning Kit
  Prémium tisztító csomag, amely a következő termékeket tartalmazza: 1x védő spray 1x cipőfrissítő 1x tisztítókendők 1x cipőtisztító 1x velúr, nubuk és gumi talp tisztító készlet Nagyszerű ajándék az emberek számára, akik nem akarnak külön vásárolni termékeket.
 • Sneaky Wipes Sneaky Wipes
  Az alattomos törlőkendők most külön csomagban kaphatók a további kényelem érdekében. Minden egyes külön csomagolt törülköző belefér a pénztárcájába, táskájába, táskájába vagy zsebébe! Rendeljen annyit, amennyit csak akar vagy igényel! A alattomos törlőkendők prémium kétoldalas törlőkendők cipők, cipők és edzők tisztításához. Mindegyik ruha egyik oldalán megemelkedett gumi pontok vannak, hogy segítsék a szennyeződések eltávolítását és elszívását. A másik oldal sima, amelyet enyhe tisztításhoz és a puha felsõ felületet használnak.